Kuka olen

Harri Heikki Seikola

Ikä: 69 v

Koulutus ja/tai ammatti: Opetusneuvos, insinööri AMK, opettajan tutkinto sekä lukuisia johtamiseen ja talouteen liittyviä kursseja.

Perhe: vaimo, kolme jo aikuista lasta sekä yhdeksän ihanaa lastenlasta

Raisiolainen: vuodesta 1987

Sotilasarvo: reservin luutnantti

Työkokemus: Työelämän alkutaipalella ensin konepajateollisuudessa konepajapäällikkönä ja sen jälkeen kolme vuotta ammattioppilaitoksen opettajana.

Opettajan tehtävistä siirryin aikuiskoulutusjohtajaksi Turun teknilliseen ammattikouluun (nyk. Turun ammatti-instituutti).

Vuosituhannen vaihteessa aloitin Turun Aikuiskoulutuskeskuksen rehtorina, josta sitten siirryin Turun Aikuiskoulutussäätiön johtajaksi konserninjohtoon. Tähän kuuluivat sekä Turun Aikuiskoulutuskeskus, Turun Kesäyliopisto, Villa Marjaniemi että kaksi kiinteistöyhtiötä.

Vuonna 2016 siirryin eläkkeelle, mutta jatkan edelleen oman yrityksen puitteissa osa-aikayrittäjänä.

Olen mukana myös viisivuotta sitten Laitilaan perustamassamme KasiTori Oy:ssä, joka toimii kesäaikana lähituotemyymälänä sekä kesäkahviona ja galleriana.

Nykyisiä luottamustehtäviäni:

Kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Suomen Liikemiesten Lähetysliiton puheenjohtaja

Operaatio Ruokakassin hallituksen varapuheenjohtaja

Kokoomus Raision kunnallisjärjestön hallitus

Ekumeenisen taidekappelin hallitus

Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnan jäsen

Raision Palvelutalosäätiön hallintoneuvoston puheenjohtaja

Seniori Sijoittajat Oy hallitus

Aiempia hallinto- ja luottamustehtäviäni:

Työni puitteissa olin lukuisissa niin opetus- ja kulttuuriministeriön kuin työ- ja elinkeinoministeriön työryhmissä, työnantajayhdistyksen hallituksessa, EK:n yrittäjävaltuuskunnassa, AMKE ry:n hallituksessa, Turun Koneteknologiakeskus ry hallituksessa, Maakunnan yhteistyöryhmän koulutusjaostossa sekä erinäisissä muissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Työni ulkopuolella olin lisäksi useissa muissa hallituspaikoissa.